Elke vrouw verdient liefde en zorg, altijd. En voor, tijdens en na de bevalling wat extra. Mijn naam is Claudia. Ik heb zelf een vervelende en een prettige bevalling mogen ervaren. Wat een verschil. Ik gun elke vrouw een zo mooi mogelijke bevalling. Proud2Bmom helpt je bewuste keuzes maken, zodat je vol vertrouwen en bewust kunt bevallen.

Ik help je bewust en ontspannen te leven met liefde voor jezelf, je partner en je kind(eren).

Je wordt (weer) mama of je bent mama

Gefeliciteerd!

Je bent een moderne vrouw. Je hebt een druk sociaal leven. Je wilt een bewuste, ontspannen bevalling. Je wilt de leukste mama  zijn, die je in je hebt. En je wilt vooral ook jezelf zijn. Dan ben je bij Proud2Bmom aan het juiste adres.

Zwangerschapscursus


Heb je geen zin in een saaie pufcursus, omdat dat niet bij jou past? Of zie je op tegen de pijn van een bevalling? Wil je het juiste advies en zelf de regie nemen over je bevalling? En wil je jouw (geboorte)partner op een nuchtere manier betrekken bij je bevalling? Dat kan. Zwangerschap en bevalling is een natuurlijk proces. Door tijdens je zwangerschap bewuster te leven, beter te ontspannen, leer je om vanuit liefde naar de geboorte toe te leven. Ik ben Claudia Kolk, eigenaresse van Proud2Bmom, en het is mijn missie om vrouwen te leren op een  bewuste manier te bevallen, waarbij je zelf de regie in handen hebt.

"Een leuke hippe cursus, die je bewust maakt, maar niet bang. Die je op een ontspannen manier laat weten wat nodig is en jou de regie geeft."

© 2016 Proud2Bmom Proudly created with Wix.com

Mums,

Bums

& Tums

 

Learn, Develop, Grow!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now